Echipa

team_image
Director executiv

Nadejda Cornețel

Nadejda a acumulat experiență și calificări în finanțe timp de 10 ani. Din 2015 s-a alăturat echipei B'Sweet și gestionează toate procesele, incepând de la monitorizarea producerii, logistică, finanțe la fel ca și menținerea relațiilor cu clienții.

„Dezvoltarea unor relații bune cu furnizorii, și îndeosebi cu clienții, este la fel de importantă precum și oferirea produselor de calitate. Împreună cu echipa, facem tot posibilul să construim cât mai multe relații strânse bazate pe încredere și să oferim produse calitative, astfel încât consumatorul sa ne aleagă pe noi de repetate ori.”

B’Sweet-ul preferat: Tropicano

team_image
Tehnolog principal

Tatiana Grigoriev

Având o experiență în panificație de mai mult de 35 ani, Tatiana a fost împlicată in crearea celui dintâi biscuit B'Sweet. Ea se ocupă de gestionarea tuturor componentelor necesare producerii, selectând furnizori de ingrediente de cea mai înaltă calitate.

„Pentru a avea un produs finit pe măsura așeptărilor, calitatea înaltă a produsului trebuie să fie menținută pe termen lung. Doar așa putem să ne bucurăm de loialitatea clienților și să satisfacem pe deplin nevoile consumatorilor.”

B’Sweet-ul preferat: Prunni

team_image
Asistent executiv

Tatiana Stepanenco

Tatiana gestionează buna funcţionare a fluxului informaţional în companie – primirea, prelucrarea, stocarea şi transmiterea informaţiei. Este mâna dreaptă a managementului și este prima persoană de contact in cadrul companiei B'Sweet.

„Pentru a-mi executa sarcinile zilnice, aplic abilitățile ca operativitatea, acuratețea și precizia. Imi place lucrul cu oamenii și încerc să asigur buna dispoziție la birou pentru întreaga zi.”

B’Sweet-ul preferat: Inimioare

team_image
Șef departament vânzări

Vitalii Lectmanov

Vitalii are experiență de 15 ani în vânzări și s-a alăturat echipei B'Sweet în anul 2017. El monitorizează și consolidează procesul de vânzare și menține o strânsă legătura cu clienții noștri. Este responsabil ca produsele B'Sweet sa ajungă pe cât mai multe rafturi ca să fie mai aproape de consumatori.

„Scopuri clare, procese bine organizate și atragerea constantă a clienților noi va duce inevitabil la o creștere stabilă pe termen lung.”

B’Sweet-ul preferat: Carousel

team_image
Operator vânzări

Axenia Mihalcean

Axenia monitorizează stocurile de produse la depozit și organizează sistemul de primire și de expediere a comenzilor, asigurând ca producția să fie transportată la timp clienților B'Sweet.

„Comunicarea transparentă și un proces bine planificat de livrare a mărfii sunt foarte importante ca clienții noștri să fie mulțumiți.”

B’Sweet-ul preferat: Paradis

team_image
Agent vânzari

Iulianna Țvetaeva

Iulianna face parte din echipa vânzări și este responsabilă pentru promovarea produselor și relația cu clienții de zi cu zi. Daca dorești să fii clientul B'Sweet - Iuliana este persoana ta de contact.

„Când iți place produsul ce-l promovezi, atunci și procesul de vânzare e simplu și plăcut.”

B’Sweet-ul preferat: Fulgi

team_image
Agent vânzări

Irina Țvetaeva

Fiind o persoană dinamică, deține abilități de negociere si putere de convingere, stabilind relații bune si de lungă durată cu clienții.

„Dorința oricărei companii este să aibă mulți clienți și mai ales fideli. Așa cum spune și Seth Godin – este foarte important să-ți asculți clientul.”

B’Sweet-ul preferat: Preferați

team_image
Agent vânzări

Ludmila Danisca

Ludmila gestionează stocul produselor pe rafturile magazinelor, asigurând aprovizionarea permanentă. Este implicată în diverse activităţi promoţionale şi de informare a consumatorilor.

„Imi place să observ reacțiile consumatorilor când gustă produsele noastre pentru prima dată – ezitează la început, dar o dată ce gustă B’Sweet, nu mai doresc alt biscuit.”

B’Sweet-ul preferat: Prunni

team_image
Cofetar

Ana Cojusea

Ana este responsabilă de implementarea corectă a recetelor în procesul de producere a biscuiților.

„Așa cum există o rețetă a succesului în orice domeniu, rețeta executată corect e baza succesului și la B’Sweet.”

B’Sweet-ul preferat: Nuci